Jeugdteam De Meerkoeten kampioen in debuutseizoen

Het zwemseizoen zit er weer op en afgelopen seizoen was er eentje om trots op te zijn voor AZ & PC De Meerkoeten. De D-jeugd is namelijk in hun allereerste seizoen kampioen geworden in de 4e klasse. In de allerlaatste en allesbeslissende wedstrijd werd Zwemclub Mokum uit Amsterdam met 9-11 verslagen en het kampioenschap binnengesleept.

De sterspelers van dit kampioensteam zijn Mart Faulkner, Lucas Lutz, Daey Paulson, Livv Paulson, Teddy Hatori Duyker, Hendrik Meulman, August Woerdeman en Lenny Peeters. Met maar liefst 117 doelpunten gescoord in 10 wedstrijden en een doelsaldo van +42 zijn ze de terechte kampioenen van de 4e klasse!

Jeugdtrainer Bob Lutz over deze topprestatie:

Ik ben ontzettend trots op het team! In de laatste wedstrijd, waar dan zo veel spanning op staat, toch de winst pakken, dat is klasse! Dit was het eerste seizoen dat er weer jeugd actief was namens De Meerkoeten en meteen met succes. Het is zo belangrijk voor kinderen om samen te sporten en vooral samen plezier te hebben. Dat je het spelplezier mag bekronen met een kampioenschap, is natuurlijk fantastisch.

Vorige
Vorige

Lions Eendjesrace 2024

Volgende
Volgende

Gido verkozen tot Sportvrijwilliger van het jaar